Engagera dig hos oss


Teknologkåren jobbar hela tiden mot en bättre vardag och studietid för studenterna på LTH. Vi hjälper medlemmar komma i kontakt med företag, driver förbättringsarbete inom utbildningsområdet och anordnar diverse fritidsverksamheter. Vår ambition är att hela tiden bli bättre, effektiver och mer kompetenta. Men för att det ska vara möjligt behöver vi funktionärer som är engagerade och drivna.


Förväntningar på oss

Teknologkåren strävar efter att skapa och upprätthålla en stimulerande miljö som gör att våra funktionärer växer i sin roll och utvecklas som människor. Men vi vill även skapa en välkomnande och härlig gemenskap som genomsyrar hela organisation. För vi anser att det allra viktigaste som funktionär är att det ska vara roligt.

 

Förväntningar på dig

För att Teknologkåren ska utvecklas och fortsätta förbättra vårt rykte krävs det att vi har funktionärer som bryr sig om Teknologkåren. Vi kräver inte att alla våra funktionärer ska vara erfarna proffs från början, men vi vill att du ska ha viljan att lära dig och viljan att utvecklas.


Hur ansöker du om att bli funktionär? 

Varje månad lägger Teknologkåren ut lediga poster inom olika utskotten, och två gånger per år utlyses även val till våra förtroendeposter som kräver lite mer tid och ansvar än de övriga frunktionärsposterna.

Här kan du se vilka som är lediga just nu

Vill du veta vad det finns för olika poster kan du göra det här.

f e m v a k d Dokt n w i